0h+ Maxi-Cosi

FamilyFix3 i-Size talp

0-4 év

Termék kód: mc8786010110

94 990 Ft

Raktáron

FamilyFix3 i-Size talp Maxi-Cosi FamilyFix3 Maxi-Cosi FamilyFix3 Maxi-Cosi FamilyFix3 Maxi-Cosi FamilyFix3 Maxi-Cosi FamilyFix3 Maxi-Cosi FamilyFix3

FamilyFix3 kompatibilitás:

  • Jade i-Size biztonsági autósmózes
  • Coral i-Size moduláris autóshordozó
  • Pebble Pro i-Size autóshordozó
  • Pebble Plus i-Size autóshordozó
  • Pearl Pro i-Size gyerekülés
  • Pearl Pro2 i-Size gyerekülés

Korcsoport:

  • születéstől kb. 4 éves korig
  • 45 és 75 cm között
  • 0 - 18 kg
  • 0/1-es korcsoport

A Maxi-Cosi FamilyFix3-at úgy alakították ki, hogy illeszkedjen rá a Jade i-Size biztonsági autósmózes, a Coral i-Size és Pebble Pro i-Size babahordozó és a Pearl Pro2 i-Size kisgyermekülés, így a baba születéstől akár 4 évig is használhatja egyazon isofix-talpat.
Emellett, a hordozók gyors ráhelyezését a Click & Go klikk-rendszer, a Jade mózest a Slide & Go rácsúsztatós telepítés segíti.
A Maxi-Cosi FamilyFix3 talp születéstől akár 4 éven át, hosszú ideig használható csecsemőhordozók és kisgyermek-autósülések telepítéséhez egyaránt.

Isofix telepítés
Manapság egyre több európai autó rendelkezik ISOFIX rendszerrel, hiszen 2011 januártól az Isofix-csatlakozók megléte a személyautók hátsó utasülésein már kötelező tartozék az autóban. A Maxi-Cosi FamilyFix3 talpat könnyű rögzíteni az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Az autó felhasználói kézikönyv lépéseit kell követni a megfelelő telepítéshez az autóba. A telepítés után a FamilyFix3-at az autóban hagyhatjuk akár éveken át.

A hordozó típusú gyerekülések, mint a Pebble Pro i-Size és a Coral egyszerű "klikk" kattintással rögzíthetők az isofix-talpra; a Jade i-Size biztonsági autósmózes pedig egyszerű rácsúsztatással a Slide&Go technológiának köszönhetően.

Vizuális jelzőfények
Az FamilyFix3 isofix-talp vizuális jelzőfényei értesítik a szülőket, ha a Maxi-Cosi gyerekülést vagy az autósmózest megfelelően vagy nem megfelelően rögzítik. A helyes telepítést követően kész az indulásra.

A FamilyFix3 talpra a Pearl Pro2 i-Size kisgyermek-autósülést akkor javasoljuk rátenni, ha a Jade mózes használata után, kb. 6 hónapos kortól, nem áll módunkban egy hordozóra váltani. Ha viszot a Pebble Pro vagy a Coral hordozók valamelyikét használjuk, akkor kb. 9-12 hónapos kor körül jön el a váltás ideje a Pearl Pro2 kisgyermekülésre, miután a kicsi kinőtte első autóülését vagy a biztonsági autósmózest.

Biztonság
A Maxi-Cosi termékekben több mint 50 millió baba jutott eddig haza a kórházból. Ahhoz, hogy a legkisebbek számára a hordozó kategóriában a legjobb biztonságot nyújthassa a gyártó, az autóüléseket és az isofix-talpakat folyamatosan tesztelik.

A gyártó javaslata
A Dorel gyártó erősen javasolja az ISOFIX-talp használatát. Olyan könnyen telepíthető, hogy a helytelen rögzítés esélye igen csekély. 

Menetiránynak háttal és szemben utazás
A FamilyFix3 lehetővé teszi a kisgyermek autóülésének hátrafelé történő felszerelését. A kisgyerek feje és nyaka nagyobb védelme érdekében a szakértők azt javasolják, hogy csecsemő hátrafelé néző helyzetben haladjon, amíg 105 cm-re (kb. 4 éves kor) meg nem nő.

A gyermekmobilitási eszköz vezető gyártójaként a Maxi-Cosi márka gyártója a Dorel vállalat azt teszi, amit a biztonsági szakértők mondanak. Minden Maxi-Cosi termékkel a cél az, hogy a legkisebbek és a kicsik és nagyok is, a lehető leghosszabb ideig a megfelelő gyerekülésben utazhassanak.

A babakocsi birtoklása sokszor azt jelenti, hogy a gyerekülést vagy az autósmózest nem csak az autóban, hanem a babakocsin is használni fogjuk. Tehát, esetleg minden nap helyesen kell beszerelni az autós hordozót vagy a Jade mózest az autóba is. A Maxi-Cosi FamilyFix3 talp Click&Go és Slide&Go rendszere rendkívül egyszerűvé teszi ezt, a nyugalom érdekében.

Jelen gyermekbiztonsági eszköz univerzális és féluniverzális használatúnak minősül, és a következő járművekbe szerelhető be. A járművek teljes listája ügyében látogassa meg az alábbi gyártói oldalt: Autóválasztó Lista - Maxi-Cosi gyártó oldala

Termékjellemzők

A FamilyFix3 egy, a 129. számú rendelet által is jóváhagyott ISOFIX rendszer, és beszerelhető szinte az összes olyan gépjárműbe, amelyben van ISOFIX rendszer, valamint az összes olyan gépjárműbe, amely rendelkezik i-Size kompatibilis ülőhellyel. Az autóülés-alapot, az alap két ISOFIX-csatlakozásának a jármű ISOFIX rögzítőpontjaihoz történő kapcsolásával, valamint a támasztóláb kihajtásával és teljes mértékű előre húzásával lehet a gépjárműbe szerelni.

Szabvány: ECE R129 i-Size előre-hátra néző utazóirány

Kiszerelés: 1 db

Súly: 6.3 kg

Csomagolási méret: 40 x 21,500 x 74 cm

Csomagolási súly: 7.8 kg

Származási hely: Hollandia

Biztonság

A FamilyFix3 talp megfelel az új európai, 2013 júliusától érvényben lévő i-Size R129 rendeletnek. Az i-Size célja a gyermekek biztonságának növelése az autókban úgy, hogy támogatja az ÁLTALÁNOS ISOFIX beszerelést. Az ISOFIX biztosítja a menetiránynak háttal történő és/vagy - autósmózes esetén - az oldalirányba néző utazást 15 hónapos korig, továbbá továbbfejlesztett védelmet biztosít a fejnek és a nyaknak.

Kapcsolódó termékek

Kompatibilis termékek

0h+
mc8558750112
Maxi-Cosi CabrioFix i-Size
69 990 Ft
Raktáron
0h+
mc8799050120
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size
79 990 Ft
Raktáron
0h+
mc8558672112
Maxi-Cosi CabrioFix i-Size
69 990 Ft
Raktáron
0h+
mc8799672110
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size
79 990 Ft
Raktáron
0h+
mc8558047110
Maxi-Cosi CabrioFix i-Size
69 990 Ft
Raktáron
6h+
mc8797650110
Maxi-Cosi Pearl Pro 2 i-Size
124 990 Ft
Raktáron