Alkatrész beszerzés

Cégünk, a Babycare International Kft., mint a babyplanet.hu webáruház üzemeltetője, kizárólag a Babycare Int. Kft. által importált márkákhoz szerez be alkatrészeket illetve intézi a garanciális vagy garancián túli cserét, javítást, országosan.

Márkáink:

  • Chicco
  • Maxi-Cosi
  • Quinny

Alkatrészigény bejelentése:

Email küldés: babycare@babycare.hu

  • Írja le, mi a kifogása, vagy mely alkatrész pótlása iránt érdeklődik.
  • Mellékeljen fotókat a komplett termékről és a sérült vagy hiányos részről.
  • Mellékelje a számlát/nyugtát, jótállási jegyet, ha a termék még garanciális.
  • Ha a terméket használtan vette, nincs számla róla vagy már nem garanciális, akkor írja le, ha tudja a termék típusát, évjáratát, szín nevét (babakocsi, gyerekülésnél). Ha nem tudja, nincs semmi baj, be fogjuk azonosítani, de az ügymenetet gyorsíthatja.

Látatlanban, hiányos információk esetén nem tudjuk a terméket beazonosítani, és elsőre legalább fotókon látnunk kell a problémát, akkor is, ha a termék garanciális, és akkor is, ha nem. Ezután tudunk továbblépni: javítás, csere, alkatrész beazonosítás, rendelés, egyéb. 

Ha mindenképp be kell juttatni a terméket a szervizbe, akkor ezt is egyeztetjük Önnel.

 

Garanciális alkatrészek beszerzése:

Ha a vásárló rendelkezik a vásárlását igazoló számlával /nyugtával, és szükség esetén a Jótállási jeggyel, melyek igazolják a vásárlás helyét, idejét, tényét, a viszonteladó kilétét, 

és amennyiben a panasz még a garanciális / jótállási időn belüli, akkor az alkatrész beszerzése és cseréje, illetve a termék javítása, cseréje a vásárló számára ingyenes.

Garancián túli alkatrészek beszerzése:

Az általunk importált (saját) márkáinkhoz be tudunk szerezni alkatrészeket azon érdeklődőknek is, akik nem garanciális céllal fordulnak hozzánk, tehát garancián túli javítások, vagy használt termékek javítása esetén.

A szervizünkben bizonyos alkatrészek mindig rendelkezésre állnak. 

Az évente változó színű textilhuzatokat, vagy nagyon ritkán igényelt alkatrészeket nem feltétlenül tartunk készleten, de a gyártótól igény esetén megrendeljük, amely a kvöetkező szállítmányban fog megérkezni. Ez esetben az alkatrész beérkezésekor emailben és telefonon is értesítjük a vásárlót. 

Egyes nagyon régi, 8-10 éves vagy régebbi babakocsikhoz, etetőszékekhez, gyerekülésekhez nem tudunk már minden alkatrészt beszerezni, de megpróbáljuk, a gyártót minden esetben megkérdezzük. Egy próbát megér :), keressen minket a régi Chicco, Maxi-Cosi és Quinny márkájú termékeivel is!

Szervizdíj:

Garanciális javítás esetén: ingyenes

Garancián túli javítás:  5000 Ft / óradíj. 

Minimálisan 15 percet számolunk el: 1250 Ft / 15 perc

Az árak ÁFA-val értendők.

Válassza a biztos forrásból származó termékeket,

olyan helyről vásároljon, ahol a szerviz is elérhető! Vásároljon viszonteladóinktól vagy közvetlenül tőlünk!