0h+ Maxi-Cosi

CabrioFix i-Size Isofix-talp

0 - 12 kg

Szín

Black

Termék kód: mc8007057111

59 990 Ft

Raktáron

CabrioFix i-Size Isofix-talp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp Cabriofix i-Size bázistalp

A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalp tökéletesen illeszkedik a Maxi-Cosi CabrioFix i-Size autós gyereküléshez, így könnyen használható "Klikk és indulj" telepítést tesz lehetővé. A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalpunk könnyedén rögzíthető az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz. Javasolt követni a használati útmutatónk lépéseit, hogy biztos legyen, megfelelően van beszerelve az autóba. A telepítés után a CabrioFix i-Size bázistalpot az autóban lehet hagyni. Így minden alkalommal, amikor ki- és be kell szállni az autóba, a CabrioFix i-Size  autós gyerekülés egy egyszerű és biztonságos „kattintással” az alapra kerül. Ha az i-Size bázistalp és a CabrioFix i-Size autós gyerekülés megfelelően fel van szerelve, már lehet is indulni.

Javasoljuk az ISOFIX bázistalp használatát. Nagyon könnyű telepíteni, és kicsi az esélye, hogy rosszul lesz rögzítve, mivel a bázistalp visszajelzést ad a megfelelő rögzítésről. A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size autós gyerekülés-bázistalp lehetővé teszi a "Klikk és indulj" beszerelést a megfelelő és biztonságos illeszkedés érdekében.

A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalpunkat úgy terveztük, hogy szülőként könnyen lehessen rögzíteni az autós gyerekülést az autóba. Így nem kell attól tartani, hogy bármi rosszul lesz beállítva. Ezenkívül a CabrioFix i-Size bázistalp megfelel a legújabb európai i-Size biztonsági szabványnak, ezáltal a legmodernebb biztonsági teljesítményt nyújtja. 

CabrioFix i-Size autós gyereküléshez

A Maxi-Cosi CabrioFix i-Size bázistalpat kifejezetten arra terveztük, hogy lehetővé tegye az ISOFIX felszerelést a CabrioFix i-Size autós gyereküléshez

"Klikk és indulj" telepítés

Az autós gyerekülést a CabrioFix i-Size ISOFIX alaphoz egy egyszerű „kattintással” lehet rögzíteni, és már lehet is indulni.

i-Size biztonság; ISOFIX telepítés

Kiváló biztonsági teljesítményt nyújt, és megfelel a legújabb i-Size európai biztonsági szabványnak.

Megfelelő rögzítés visszajelzések

Az alapon lévő vizuális jelzőfények jelzik, hogy mikor van megfelelően telepítve, nincs veszélye a helytelen telepítésnek.

Erre a rögzítőtalpra csak a Maxi-Cosi CABRIOFIX I-SIZE hordozó rögzíthető!

Ez a gyerekülés-rögzítő talp az autóban csak az isofix-es járműülésre rögzíthető!

A CabrioFix I-Size bázistalppal a Tinca I-Size hordozó is kompatibilis!

Termékjellemzők

Szabvány: ECE R 129

Kiszerelés: 1 db

Súly: 5 kg

Csomagolási méret: 63,500 x 20,500 x 35,500 cm

Csomagolási súly: 6.5 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Kompatibilis termékek

0h+
mc8558750112
Maxi-Cosi CabrioFix i-Size
69 990 Ft
Raktáron
0h+
mc8558672112
Maxi-Cosi CabrioFix i-Size
69 990 Ft
Raktáron
0h+
mc8558047110
Maxi-Cosi CabrioFix i-Size
69 990 Ft
Raktáron