6h+ Chicco

Dzsungel zenélő henger

mászásfejlesztő játék

Termék kód: ch0110880

8 990 Ft

Raktáron

Dzsungel zenélő henger Chicco Jungle musical roller zenélő henger Chicco Jungle musical roller zenélő henger Chicco Jungle musical roller zenélő henger

Jungle Musical Roller
Felfújható zenélő játékhenger dzsungel témájú ábrákkal, színekkel.

Javasolt életkor: 6-36 hónap.
Felfújható mászóhenger. Belül színes golyók.
A felfújható henger ösztönzi a gyermek természetes vágyát a mozgásra; ezen kívül a színes golyók pattognak a belsejében, ami izgalmasabbá teszi az átmászást a hengeren. 
Pszichomotorikus képességeket fejlesztő játék.

Zenélő funkció: 3 db 1,5 V-os LR44 elemmel működik (tartozék). A termékben lévő elemek nem cserélhetők, a zenefunkció az elemek lemerüléséig használható.

A terméket felfújhatja szájjal vagy kézi vagy lábpumpával. Ne használjon nagynyomású kompresszort. Ne fújja túl a terméket. 

Webrendeléshez - Figyelem: A termékdobozon lévő termékszín szimbolikus, a termék többféle színvariánsban készül a dzsungel témakörön belül, webrendelés esetén nem tudjuk külön megmutatni, pontosan milyen mintájú terméket tartalmaz a doboz, ezt kérjük vegye figyelembe a webrendeléskor és kérjük ennek megértését. 

Termékjellemzők

TISZTÍTÁS: Nedves törlőkendővel. Óvja az elemtartót víztől, hőtől, portól, homoktól.

Szabvány: EN 71

Kiszerelés: 1 db

Súly: 0.14 kg

Csomagolási méret: 20 x 5 x 20 cm

Csomagolási súly: 0.155 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Biztonság

A játékot csak sík, vízszintes felületen szabad használni. Ne használja a játékot utakon, bekötőutakon vagy lejtőkön. Akadályoktól mentes helyen használja, távol veszélyes helyektől (pl. úszómedencék, csatornák, tavak, lépcsők stb.).

Ez a termék nem vízi játék és nem úszóeszköz (például nem mentőmellény): ne használja vízben.

Ez a termék nem cserélhető elemeket tartalmaz. Amikor a termék eléri életciklusának végét, vágja le a műanyag részt a golyók eltávolításához. VIGYÁZAT! Soha ne adja a golyókat a babának, miután kivette őket a termékből. Kis golyók. Fulladást okozhat.