0h+ Chicco

Játszószőnyeg projektorral

játékhíddal

Szín

Neutral

Termék kód: ch0098660

34 990 Ft

Raktáron

Szinek
ch0098662 ch0098660 ch0098661
Játszószőnyeg projektorral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral Játszószőnyeg projektorral - Neutral

Ez a Chicco Enjoy Colors Playgym játszószőnyeg projektorral és babajátékívvel. 

A szőnyeg körátmérője: 83 cm.
Életkor: 0 hó+

Klasszikus, jazz és new age dallamok.

A FÉLHOLD alakú PROJEKTOR nappal zenél és színes fényekkel szórakoztat, éjszaka pedig éjszakai fényként szolgál. A BOLTÍV a lelógó játékokkal elbővöli a csecsemőt a látványosságával, a csecsemő hosszú percekig nézelődhet.
Egy PÁRNA is a termék része. A párnát a játszószőnyegre kell tenni, mielőtt a gyermeket hasra fektetve helyezzük rá a játszószőnyegre.

FÉLHOLD alakú elektronikus eszköz:

  • 15 vagy 30 perces lejátszás
  • 3 fényvetítési mód
  • 3 dallam
  • éjszakai fény funkció

Elemmel működik.
A ki/be kapcsológombbal aktiváljuk a 15 perces vagy 30 perces lejátszást.
A projektor fénnyel kivetített vetületei és a dallamok a megadott időtartamig aktívak, utána takarékos stand-by üzemmódra kapcsol, de újraaktiválható bármely gombbal.

1- (FUN) Vidám mód: A Hold alakú projektor kicsi csillagokat vetít meleg színekben (piros, narancssárga és rózsaszín), és jazz ihlette allamot fog játszani.

2- (RELAX) Relax mód: Ebben az üzemmódban hideg színű (fehér, kék és zöld) csillagok vetülnek ki, klasszikus dallamok kíséretében.

3- (ENTERTAIMENT) Szórakoztató mód: Meleg, majd hideg színekben vetítődnek ki csillagok, a színváltás folyamatos sorredben történik (piros, narancs, rózsaszín, fehér, kék és zöld), és modern kori dallamok hallhatók a színes csillagok látványa mellett.

A három üzemmód aktiválásához a megfelelő aktiválógombokat kell megnyomni, a használati utasításban leírtak szerint.

VILLANYKÖRTE és HANGJEGY gombok:

A fényvetítés és a dallam funkció kikapcsolható a villanykörte illetve a hangjegy ikonnal ellátott gomb megnyomásával. Újraaktiváláshoz ismét meg kell nyomni a megfelelő gombot.
A következő dallamra lépéshez is egyszerűen újra nyomjuk meg a hangjegy gombot.

Éjszakai fény -  az éjjeli szekrényen:
A Félhold alakú eszköz levehető és önállóan is használható. Sima felületre helyezve, például az éjjeliszekrényre, éjjeli fényként funkcionál. A dallamok és a kivetített fényjátékok így elkísérik a babát az elalváshoz is. A középső nagycsillag, az ún. csillagfény szolgál éjszakai fényként. A  be- vagy kikapcsolásához a csillag alatt lévő gombot kell megnyomni. Ez a csillagfény akkor is működik a bekapcsolása után, ha a 15/30 perces zenés-fényes lejátszást nem kapcsoljuk be. 

Termékjellemzők

ELEMIGÉNY: 3 db 1,5 V-os „AA” alkáli elem (nem tartozék).

TISZTÍTÁS: Az elektronikus panelt nedves törlőkendő töröljük át, miután az elemeket kivettük. A textil szőnyeg és párna mosógépben kímélő mosóprogramon 30 Celsius fokon mosható.

Anyagösszetétel: műanyag és textil. Textil részek: 100% poliészter. Párna: 100% poliészter.

Szabvány: EN 71

Súly: 1.8 kg

Csomagolási méret: 59 x 55 x 48 cm

Csomagolási súly: 2 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Biztonság

Soha ne emelje meg a terméket a boltíveknél fogva úgy, hogy a gyermek benne van vagy rajta fekszik a terméken. De akkor se, ha csak odébb szeretné tenni a játékot, mert a boltív nem fogantyú.

Ne használja a terméket kiságyban (a párnával vagy anélkül), mózeskosárban, utazóágyban, pelenkázón vagy járókában.

Ne hagyja, hogy a gyermek a játszószőnyegen aludjon, vagy arccal lefelé vagy egyik testoldalán feküdjön a játszószőnyegen.

Egyidejűleg csak egy gyermek tartózkodjon a játékszőnyegen.

Távolítsa el az ívet és a lelógó játékokat, amikor a gyermek már megpróbál a kezére és térdeire támaszkodva feltérdelni vagy felülni.