0h+ Chicco

Szülés utáni betét 30 db

Termék kód: ch001143

1 990 Ft

Raktáron

Szülés utáni betét 30 db

A Chicco szülés utáni betét speciálisan a véralvadék, szövettörmelék, méhseb váladék felfogására készült.

Mikor van szükség a szülésbetétre? 

  • kifejezetten a kórházi napokon, ami általában 2-3 nap,
  • és az első hét otthon töltött éjszakáin.

Kiszerelés: 30 db

Előnyök:

  • a gátvarrat nem akad bele
  • nem csúszik el a betét, mert kellően hosszú a lábak között
  • ezért nem folyik túl a váladék, így a hálóing sem lesz foltos
  • a betét hossza 38 cm, a legbiztonságosabb méret a kórházi fekvés idejére
  • a felső vattaréteg megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát, és ez fertőzés esetén fontos információt ad az orvosnak
  • a folyadékelnyelő abszorbens golyók kocsonyássá kötik a váladékot, nem folyik ki

Hasznos Tudnivalók:

A szülés után azonnal megkezdődik a szervezet tisztulása erős váladékozással. Az első 1-3 nap darabos, sűrű, intenzív váladékozást jelent, ami ezután enyhül, azonban a teljes tisztulási folyamat 4-6 hét, a végén híg, nyálkás, világos váladékkal.

A tisztulási vérzés első napjaiban illetve az első héten van szükség a speciális Chicco Szülésbetétre, utána - gátseb esetén a gátvarrat kiszedése után - egyéb menstruációs és tisztasági betétek használatára lesz szükség.

Hüvelyi szülés után: a darabos váladék intenzíven távozik a hüvelyen át, gyakran kell a mosdóba menni, azonban egyénileg változó, hogy mennyi ideig tart a darabos méhtörmelék távozása. 1-3 nap.

Császárszülés után: előfordulhat, hogy kevésbé intenzív a váladékozás, hogyha a császárszülés során a méhtörmelék egy részét az orvos eltávolítja. Ha nem távolítja el, akkor a hüvelyen át távozik ugyanúgy minden, ami a babát az anyaméhben körbevette.

Szükséges javasolt mennyiség:

Szülés utáni 2-3 óra: akár 6-8 betétre is szükség lehet ebben a két órában! Nagyon gyors és erős a sűrű, darabos váladék távozása! Szinte zuhatagszerű.

Kórházi 2-3 nap: a váladék darabos, intenzív része 2-4 nap alatt távozik. Napi 4-5 betétcsere javasolt higiéniai okok és a friss gátvarrat tisztántartása miatt, még akkor is, ha 1-2 nap után hirtelen lecsökken a váladék mennyisége.

További napok otthon: Éjszakára még használjuk a Chicco szülésbetétet, amíg van belőle. Nappal már egyéb menstruációs betét, majd aztán intimbetét is megfelelő lesz, a váladékozás csökkenésének megfelelően. Tampont ne használjunk.

Eldobható alsók: a kórházban a szülésbetéttel együtt javasolt használni. Bőszabású nem-szőtt vagy elasztikus hálós anyagból készült Chicco alsók kaphatóak, 4 db/doboz.

Mit ne használjon:

Ne használjon utcai intimbetétet, sima menstruációs betétet vagy vizeletfelfogásra kitalált inkontinencia betétet, illetve tampont se. A szülés utáni váladékozás speciális gondozást igényel.

Termékjellemzők

FELSŐ RÉTEG: nem-szőtt anyag.

KÖZÉPSŐ RÉTEG: 100% tiszta vatta és abszorbens golyók. A vatta megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát. Fertőzés esetén ez fontos információ az orvos számára. Az abszorbens golyók elnyelik és kocsonyás anyaggá kötik a váladékot.

ALSÓ RÉTEG: cellulóz anyag, mely jól elvezeti a váladékot minden irányba.

Kiszerelés: 30 db

Méret: 10x1x38 cm

Súly: 0.788 kg

Csomagolási méret: 27 x 10 x 38 cm

Csomagolási súly: 0.813 kg

Származási hely: Olaszország

Biztonság

Egészségügyi okokból naponta 4-5 betétcseré akkor is javasolt, ha a darabos méhtörmelék zuhatag már távozott, és enyhült a váladékozás.

Kapcsolódó termékek

0h+
ch0723190052
Chicco Szoptatós melltartó 90B
3 290 Ft
Rendelhető
0h+
ch0723250050
0h+
ch0011381000
Chicco Elasztikus alsó, 4 db
1 990 Ft
Nincs raktáron