Szállítás és Fizetés

Az alábbi feltételek érvényesek az ország egész területén, 2015. május 5-től visszavonásig.

DÍJTÁBLÁZAT

Az árak ÁFA-val értendők.

Szállítás kódja

Bruttó értékhatár

Szállítási díj / Csomag

utánvétes GLS postai szállítás (GLS NAGY)

19 999 Ft -ig

1 400 Ft

előre utalás és GLS postai szállítás (GLS KICSI)

19 999 Ft-ig

1 000 Ft

Pick-Pack Pontra szállítás (PICK PACK PONT)

19 999 Ft-ig

910 Ft

ingyenes kiszállítás (GLS GRÁTISZ)

20 000 Ft-tól

INGYENES SZÁLLÍTÁS

személyes átvétel (H-P: 10:00-18:00 óra) BABYPLANET nagyker 1113 Bp, Daróci út 1-3.

Korlátlan

0 Ft

Személyes átvétel: Baby Planet Babaáruház 1113 Budapest, Daróci út 1-3. nyitva: H-P: 9:30-18:00 óra, Szo-Vas: zárva. Személyes átvételkor nem kell fizetnie szállítási díjat, csak a vásárolt árut fizeti a helyszínen. Ha eredetileg postai kiszállítást kért, akkor az áru feladása előtt bármikor kérheti a személyes átvételt, vagy az alábbi előrefizetési lehetőséget.

Utánvétes szállítás: A megrendelt termékeket a GLS szállítja ki a megadott címre, hétköznapokon 8-17 óra között, és áruátvételkor kell fizetni az ellenértéket. A szállítás a megrendelést követő 3 munkanapon belül elindul. Kérjük, hogy a megadott címen tartózkodjon valaki, aki a csomagot kifizeti és átveszi.

Előre utalásos GLS szállítás: Az előre fizetés banki utalással történhet. Az áru összekészítése után az előlegszámlát emailben megküldjük Önnek, Ön ez alapján átutalja a fizetendő összeget a számlán megadott bankszámlaszámra. A szállítás megkezdéséhez szükséges, hogy lássuk a bankban a pénzbeérkezést, és azt követő munkanap a GLS kiszállítja csomagot. Erről emailben vagy telefonon értesítjük Önt.

FONTOS: átutaláskor adja meg a közleményben a vásárló nevét (ami a számlára van írva) és az előlegszámla sorszámát!

Előreutalás esetén Önnek semmilyen fizetnivalója sincs az áruátvételkor, hiszen azt előre kifizette. A csomagban találja majd az eredeti számlát (tartós fogyasztási cikkek esetében a jótállási jegyet is). A számlát, jótállást a garancia végett őrizzen meg!

Pick-Pack Pont: Ha a csomagot nem az otthonában szeretné átvenni és kifizetni, hanem egy független helyen, akkor válasszon a több mint 500 Pick-Pack Pont átvevőhely közül! A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor sms-ben írásban kap értesítést, melyet követően csomagját azonnal átveheti. A csomag az értesítést követő maximum 10 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt. Ez hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-szombatig 08:00 – 20:00-ig, ruházati üzleteknél 10:00 – 21:00-ig, élelmiszer boltoknál hétköznap 06:15 – 19:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Boltlista - ávevőhely választása:
www.pickpackpont.hu
Töltse le az excel listát

INGYENES KISZÁLLÍTÁS: bruttó 20.000 Ft értékhatártól nem kell a kiszállításért pluszban fizetnie, csak a vásárolt termék/ek értékét fizeti meg utánvéttel, vagy kérheti az előre utalást ez esetben is. A csomagot a GLS szállítja ki.

Egyéb tudnivaló:

GLS kiszállítás esetén egy darab csomag (doboz) maximális súlya 32 kg lehet. Ennél nagyobb súly esetén vagy az áru térfogata, kiterjedése miatt előfordulhat, hogy az árut legalább két csomagban küldjük el vagy saját szállító járművön magunk szállítjuk ki. Ilyen nagyon ritkán fordul elő, és emailben vagy telefonon egyeztetünk Önnel. Hétvégén illetve szabadnapokon alapvetően nincs kiszállítás.