Alkatrész beszerzés

Cégünk, a Babycare International Kft., mint a babyplanet.hu webáruház üzemeltetője, kizárólag a Babycare Int. Kft. által importált márkákhoz szerez be alkatrészeket illetve intézi a garanciális vagy garancián túli cserét, javítást, országosan.

Márkáink:

  • Chicco
  • Maxi-Cosi
  • Quinny
  • Nuby
  • Disney egyes aprócikkek

Alkatrészigény bejelentése:

Email küldés: babycare@babycare.hu

  • Írja le, mi a kifogása, vagy mely alkatrész pótlása iránt érdeklődik.
  • Mellékeljen fotókat a komplett termékről és a sérült vagy hiányos részről.
  • Mellékelje a számlát/nyugtát, jótállási jegyet, ha a termék még garanciális.
  • Ha a terméket használtan vette, nincs számla róla vagy már nem garanciális, akkor írja le, ha tudja a termék típusát, évjáratát, szín nevét (babakocsi, gyerekülésnél). Ha nem tudja, nincs semmi baj, be fogjuk azonosítani, de az ügymenetet gyorsíthatja.

Látatlanban, hiányos információk esetén nem tudjuk a terméket beazonosítani, és elsőre legalább fotókon látnunk kell a problémát, akkor is, ha a termék garanciális, és akkor is, ha nem. Ezután tudunk továbblépni: javítás, csere, alkatrész beazonosítás, rendelés, egyéb. 

Ha mindenképp be kell juttatni a terméket a szervizbe, akkor ezt is egyeztetjük Önnel.

 

Garanciális alkatrészek beszerzése:

Ha a vásárló rendelkezik a vásárlását igazoló számlával /nyugtával, és szükség esetén a Jótállási jeggyel, melyek igazolják a vásárlás helyét, idejét, tényét, a viszonteladó kilétét, 

és amennyiben a panasz még a garanciális / jótállási időn belüli, akkor az alkatrész beszerzése és cseréje, illetve a termék javítása, cseréje a vásárló számára ingyenes.

Garancián túli alkatrészek beszerzése:

Az általunk importált (saját) márkáinkhoz be tudunk szerezni alkatrészeket azon érdeklődőknek is, akik nem garanciális céllal fordulnak hozzánk, tehát garancián túli javítások, vagy használt termékek javítása esetén.

A szervizünkben bizonyos alkatrészek mindig rendelkezésre állnak. 

Bizonyos alkatrészeket (pl. évente változó színű textilhuzatok, vagy nagyon ritkán igényelt alkatrészek) esetleg a gyártótól kell megrendelni, ez esetben az érdeklődőkkel ezt megbeszéljük, és az alkatrész beérkezésekor emailben írásban és telefonon is jelezzük. 

Egyes nagyon régi babakocsikhoz, etetőszékekhez, gyerekülésekhez (8-10 évesek) már nem tudunk esetleg alkatrészt beszerezni, de a szervizünkben esetleg tudnak segíteni. Egy próbát megér, keressen minket!

Szervizdíj:

Garanciális javítás esetén: ingyenes

Garancián túli javítás:  5000 Ft / óradíj. 

Minimálisan 15 percet számolunk el: 1250 Ft / 15 perc

Az árak áFA-val értendők.

Sok esetben a szervizünk térítés nélkül is segít a márkáink esetében, pl. telefonon is segítséget nyújtunk. Tegye fel kérdését és ha nem szükséges hozzá a szervizes kolléga kétkezi munkája :), akkor segíteni fog, segíteni fogunk akár írásban vagy telefonon.

Válassza a biztos forrásból származó termékeket,

olyan helyről vásároljon, ahol a szerviz is elérhető! Vásároljon viszonteladóinktól vagy közvetlenül tőlünk!