0h+ Maxi-Cosi

Pebble Pro i-Size

0+ korcsoport 45-75 cm

Szín

Nomad Grey

Termék kód: mc8799712120

79 990 Ft

Raktáron

Szinek
mc8799739120 mc8799710120 mc8799712120 mc8799956120
Pebble Pro i-Size Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey Pebble Pro i-Size - Nomad Grey

Korcsoport: 0+
Életkor: 0-1 év
Testmagasság: 45-75 cm

Autóba telepítés: 

  • 3wayFix isofix-talppal
  • autós biztonsági övvel 

A Pebble Pro i-Size korszerű csecsemőhordozó, amely a legbiztonságosabb a kicsi számára, mivel megfelel a legújabb, az i-Size (R129) biztonsági előírásnak.

Az oldalsó szárnyakba beépített memóriahab biztosítja a nagyon magas védelmet oldalütközéses baleset esetén.

A Baby-Hugg betét további védelmet nyújt oldalt a testtörzs vonalán az újszülött számára, miközben tökéletes ergonómiai helyzetet biztosít a kényelmes utazáshoz.

A párnázott és állítható fejtámla mindig garantálja a legjobb fejtámaszt.

A Pebble Pro i-Size elengedhetetlen útitárs az utazás során, a 3wayFix ISOFIX talpra egyetlen kattintással ráhelyezhető. A bázistalp autóba történő helyes telepítését hang-és fényjelzés erősíti meg.

A Pebble Pro az autó 3-pontos biztonsági övével is rögzíthető az autóba, de ha az autó Isfix-szel felszerelt, mindenképp javasolt a 3wayFix talppal használni.

Az innovatív Easy-in biztonsági öv révén másodpercek alatt könnyedén behelyezhető és kivehető a csecsemő, mert a vállövek két oldalt szétnyitva maradnak, ha szétkapcsoljuk a középső csatot. 

Sokféle babakocsival kompatibilis, pl. a Maxi-Cosi márka és Quinny márka minden babakocsijával, de egyéb más márkák egyes típusaival is használható,  érdeklődjön a babakocsi forgalmazójánál.

Termékjellemzők

Levehető és mosható textilhuzat.

Szabvány: ECE R129 i-Size

Kiszerelés: 1 db

Súly: 4.55 kg

Csomagolási méret: 71 x 34 x 45 cm

Csomagolási súly: 5.5 kg

Származási hely: Hollandia

Biztonság

Javasolt az Isofix-es rögzítés az autóban, de övrögzítés is lehetséges.

Kizárólag menetiránynak háttal használható az autóban.

Az autó első utasülésén csak kikapcsolt légzsák esetén használható.

Kapcsolódó termékek