12h+ Maxi-Cosi

Titan Pro i-Size G-Cell 2.0

15 hó – 12 év, 76-150 cm

Szín

Authentic Black

Termék kód: mc8618671110

139 990 Ft

Raktáron

Szinek
mc8618671110 mc8618510110
Titan Pro i-Size G-Cell 2.0 Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black Maxi Cosi Titan Pro i-Size - Authentic Black

A legújabb G-Cell 2.0 technológia és a szabadalmazott AirProtect technológia, valamint a Maxi-Cosi hőszabályzós kényelme ötvöződik, a legújabb európai biztonsági szabvány ECE R129/03 szerinti jóváhagyás mellett.
Autósülés helyzete az autóban: előre néző utazóirány.

Az ülés 3 fokozatban dönthető.
A fejtámla magassága a biztonsági övvel együtt több fokozatban állítható

G-CELL 2.0 oldalsó ütközés elleni védelem
A Titan Pro i-Size a G-Cell technológia legújabb változatával, a G-Cell 2.0 oldalsó ütközés elleni védelemmel van felszerelve; ez a rugalmas, mégis erős anyag úgy lett kialakítva, hogy az ütközés erejét elvezesse a gyermekről, hogy csökkentse a sérülésekek. 
Extra beépített védőburkolattal rendelkezik, és maximális védelmet nyújt a továbbfejlesztett 3D ütéselnyelésnek köszönhetően, több szögből, hogy biztosítsa a gyermek biztonságát.

AirProtect® biztonsági párnák
A fejtámlában található szabadalmaztatott AirProtect® oldalsó ütközésvédelem akár 20%-kal csökkenti a fejsérülés kockázatát, a párnázás pedig növeli gyermeke kényelmét. 
Mivel az ütközések 45%-a oldalról érkezik, a fejtámlába beépített szabadalmaztatott gyártói technológia jelenléte valóban növeli a gyermek biztonságát.

ClimaFlow hőmérséklet-szabályozás
A speciális ClimaFlow panelek és légáteresztő szövetek elősegítik a levegő keringését, biztosítva, hogy gyermek mindig kényelmesen és megfelelő hőmérsékleten legyen, akár tél van, akár nyár.

Egyszerű használat
Az ISOFIX telepítés és a Top Tether pánt segítségével gyorsan és könnyedén beszerelhető a legtöbb autóba. A mágneses csattal ellátott vállpántok könnyen szétnyithatók, szétnyitva maradnak, így a gyermek behelyezése/kivétel roppant egyszerű. A gyermek 105 cm testmagassága környékén a belső 5-pontos övrendszer kivehető, és a gyerekülés hátsó részén lévő rekeszben az öv eltárolható, innentől kezdve a gyermek bekötése az autó 3-pontos övével történik.

A védelem szülői ösztön. A Titan Pro i-Size a legjobb védelmet, nagyobb biztonságot, hosszú élettartamot és megbízhatóságot kínál a szülőknek és a gyerekeknek. Ezt az 1-2-3 korcsoportos autósülést úgy tervezték, hogy gyermekek biztonságban legyenek 15 hónapos kortól egészen 12 éves korukig.

Termékjellemzők

A textilhuzat levehető és mosható.

A belső 5-pontos öv az ülés hátán lévő rekeszben tárolható.

Autósülés kategóriája: R129 i-Size 76-105cm (max. 18kg), valamint i-Size booster 100-150 cm-ig

Utazópozíció: előre néző irány.

A belső 5-pontos biztonsági övet kb. 105 cm testmagasságig kell használni.

Anyagösszetétel: fém, textil, műanyag

Szabvány: ECE R129/03 i-Size

Kiszerelés: 1 db

Súly: 0 kg

Csomagolási méret: 0 x 0 x 0 cm

Csomagolási súly: 0 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Biztonság

1-es korcsoportban (kb. 105 cm-ig) az első utasülésen nem használható; a 2/3-as korcsoportban (100-150 cm) csak akkor teheti az első utasülésre, ha a frontlégzsákot kikapcsolja és az utasülést teljesen hátratolja. Mindazonáltal, a hátsó utasülések a legbiztonságosabbak, főleg isofix-telepítéssel.

Az Isofix telepítés 1-es korcsoportban kötelező, 2/3-as korcsoportban erősen javasolt a nagyfokú stabilitás megőrzése miatt.

A Top Tether pánt használata 1-es korcsoportban kötelező, ha az autó To Tether csatlakozóval ellátott. 2/3-as korcsoportban is erősen javasolt.