0h+ Chicco

Unico Isofix gyerekülés 0-36 kg

Jet Black

Szín

Jet Black

Termék kód: ch0807984851

79 990 Ft
Pillanatnyilag nincs raktáron.
Szinek
ch0807984851 ch0007984884 ch0707984864
Unico Isofix gyerekülés 0-36 kg Chicco Unico 123 - Jet Black Chicco Unico 123 - Jet Black Chicco Unico 123 - Jet Black

Korcsoport: 0/1/2/3.
Testsúly és Életkor: 0-36 kg, 0-12 év.

IsoFit hibrid telepítés az autóba: Isofix + járműöv (hibrid telepítés)

Fontos: Minden konfigurációban és életkorban együttesen kell telepíteni a gyerekülést az Isofix csatlakozással + az autó 3-pontos biztonsági övével, a maximális stabilitásért.

Ülésforgatás 180° hátra néző vagy előre néző irányba

A gyerekülést nem kell levenni és nem is lehet levenni a bázistalpról. A gyerekülést - mielőtt telepítenénk az autóba - fordítsuk a kívánt menetirányba.
Ehhez elegendő a gyerekülés frontális részén lévő szürke kart meghúzni és átfordítani a gyerekülést 180°-ban, például előre néző irányból hátra néző irányba, vagy hátra néző irányból előre néző menetirányba.
A Chicco Unico gyerekülés oldalsó irányba nem fordítható, a Chicco Unico egy 180°-ban forgatható ülés. 

Magasfokú oldalvédelem

Az Unico gyerekülés teljes oldalvédelemmel rendelkezik!
Az oldalütköző pontok hatékonyan vezetik el az oldalütközés esetén keletkező hatalmas ütközési energia egy részét, és segít azt a gyerekülés és autó vázán elvezetni, kevesebb ütközési erőhatást átengedve a gyermek testén. Az oldalütközők a gyerekülés mindkét oldalára rá vannak szerelve. 

Használat a korcsoportok szerint:

Újszülött kortól (0+ korcsoport) 13 kg-ig:
Hátranéző irányba fordítva, teljesen döntött pozícióba állítva kell használni a gyerekülést a jármű hátsó utasülésén vagy az első utasülésen kikapcsolt légzsák mellett. Ha at első utasülés nincs ellátva isofix csatlakozóval (általában nincs), ilyen esetben az Unico-t a hátsó utasülésere kell helyezni.
A gyerekülés telepítése: hibrid, vagyis kötelező Isofix + az autó 3-pontos övével együttesen végezni, a maximális stabilitásáért.
A gyermeket a gyerekülésbe a belső 5-pontos övvel kell bekötni.
Az újszülöttek számára az ülésben komfortos, ergonómiailag megtervezett szűkítőbetét található, melyet a baba 9 kg-os testsúlyáig célszerű alkalmazni.

9 - 18 kg-ig (1 éves kortól 4 éves korig, 1-es korcsoport):
Az ülést hátranéző és előrenéző pozícióban is használhatjuk, de javasolt minél tovább, amíg csak lehet, a hátranéző pozíciót alkalmazni.
A gyerekülés telepítése: hibrid, vagyis kötelező Isofix + az autó 3-pontos övével együttesen végezni, a maximális stabilitásáért.
A gyermeket a gyerekülésbe a belső 5-pontos övvel kell bekötni.
Az övmagasságot a fejtámla emelésével együtt állíthatjuk.

15 - 36 kg-ig (3,5 éves kortól 12 éves korig, 2/3-as korcsoport):
A gyerekülés telepítése: hibrid, vagyis kötelező Isofix + az autó 3-pontos övével együttesen végezni, a maximális stabilitásáért. 
Az ülésben gyermekünket rögzíthetjük a belső övekkel is, de el is távolíthatjuk azt, és használhatjuk az autóövet a gyermek rögzítésére.
A fejtámla több magassági fokozatban állítható.

Termékjellemzők

Szabvány: ECE R44/04 , Isofix-es autókba

Kiszerelés: 1 db

Súly: 10.5 kg

Csomagolási méret: 52 x 58 x 62 cm

Csomagolási súly: 11.3 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Biztonság

Gyermekutas védelmi rendszert legalább 150 cm testmagasságig vagy 12 éves korig kell használni.

135 -150 cm testmagasság között a gyerekülés helyett akár ECE R44/04 szabványos ülésmagasító is használható, ha a gyermek már nem fér el a gyerekülésben.

Mivel az autó belső kialakítása és a biztonsági öv és a légzsák elhelyezkedése min. 150 cm magas felnőttre lett tervezve, ezért ha a gyermek elmúlt 12 éves, de a testmagassága bőven 150 cm alatt van, akkor az ülésmagasító akár tovább is használható 12 éves kor felett is.

Kapcsolódó termékek