0h+ Chicco

Isofix talp - Chicco Auto-Fix Fast hordozóhoz

0+ korcsoport, 0-13 kg

Termék kód: ch0607980795

37 990 Ft

Raktáron

Isofix talp - Chicco Auto-Fix Fast hordozóhoz

A Chicco AutoFix Fast biztonsági gyerekülés 4*-ot kapott 0+ korcsoport kategóriában a törésteszteken. A chicco kiváló minőségű autóba rögzíthető gyerekülése. Ehhez a gyereküléshez 2013-tól kezdve már külön vásárolható Isofix Talp is!

A gyereküléshez gyárilag tartozó műanyag alaptalp csak azt a célt szolgálja, hogy azt az autóban lehet hagyni, amikor a gyerekülést levesszük róla egy pillanat alatt, és nem kell a gyerekülést újra és újra bekötni. Amit bekötünk az autó 3-pontos biztonsági övével az autóba, az a hordozó alaptalpa.

Az Isofix talp abban különbözik az AutoFix Fast talptól, hogy az Isofix a legnagyobb biztonságot garantálja.

LEGNAGYOBB BIZTONSÁG = ISOFIX

A Chicco Isofix talpat az autó utasüléseinek réseiben található Isofix fém kampókhoz csatlakoztatjuk, az Isofix fixáló lábat pedig beállítjuk az autó talajához. Így három ponton rögzítjük az isofix talpat az autó karosszériájához!

Rátesszük az AutoFix fast hordozót erre az Isofix talpra, és máris indulhatunk!

Fékezéskor, kanyarodáskor, esetleges ütközéskor az isofix bekötésű gyerekülés holtjáték nélkül mozog együtt az autóval karosszériájával. Emellett nagy előnye, hogy nem lehet elnagyolni, elkapkodni a bekötést az autóba, mivel a színkódos jelzőrendszernek köszönhetően szinte lehetetlen rosszul bekötni azt.

Trio Travel System babakocsik AutoFix Fast hordozóval:

  • TRIO I-MOVE
  • TRIO S3
  • TRIO LIVING
  • TRIO LIVING SMART
  • TRIO SCOOP

Amennyiben rendelkezik már a fenti babakocsik valamelyikével, akkor Ön AutoFix Fast hordozó-gyereküléssel is rendelkezik! Fontolja meg a legnagyobb biztonságot adó Isofix talp beszerzését gyermekének 0-13 kg súlykategóriában!

CSAK KIKAPCSOLT LÉGZSÁK MELLETT! : A vezetőülés melletti utasülésen a hordozó kizárólag kikapcsolt légzsák mellett szállítható és a menetiránynak háttal lévő pozícióban. 

ELLENŐRIZZE, hogy az Ön autója rendelkezik-e Isofix csatlakozási pontokkal - fém karok az utasülések ülőfelületének és háttámlájának réseiben. A vezetőülés résében isofix csatlakozási pontok soha nincsenek.  

Termékjellemzők

2011/06 - ADAC és ÖAMTC tesztek 4 csillag

Szabvány: ECE R44/04

Kiszerelés: 1 db

Méret: 60x30x41 cm

Súly: 6 kg

Csomagolási méret: 60 x 30 x 41 cm

Csomagolási súly: 8 kg

Származási hely: Olaszország

Biztonság

Csak kikapcsolt légzsák mellett használható az autóban.