0h+ Chicco

KeyFit adapter-keret Fully babakocsihoz

fekete

Termék kód: ch0607900795

10 990 Ft
Pillanatnyilag nincs raktáron.
KeyFit adapter-keret Fully babakocsihoz Chicco Fully gyerekülés-adapterkeret

A Chicco Fully és Fully Twin babakocsi-vázra a Chicco KeyFit gyerekülés-hordozót csak úgy lehet rátenni, ha ezt az adapter-keretet megvásároljuk hozzá. Ezt az adapter-keretet minden esetben külön kell megvásárolni, a Fully babakocsinak nem tartozéka.

Ha két Chicco KeyFit gyerekülést használunk a Fully vagy Fully Twin babakocsin, akkor két adapter-keretet szükséges vásárolni.

Az adapterkeret 4 részből áll, vásárláskor gyárilag szétszerelve.

Az adapter-keret az alábbi konfigurációkban használható a Fully és Fully Twin babakocsi-vázon:

  • Fully egyszemélyes babakocsi: a vázkeret közvetlen rögzítése középen a babakocsi-váz gömbcsuklókra
  • Fully egyszemélyes babakocsi: a babakocsihoz tartozó „1”-es adapterek rögzítése a babakocsi középső gömbcsuklókra, majd az adapter-keret rögzítése az 1-es adapterekre
  • Fully Twin ikerbabakocsi vagy testvér-babakocsi:
    • a babakocsihoz tartozó „1”-es adapterek rögzítése a babakocsi középső gömbcsuklókra és erre az egyik adapter-keret ráhelyezése
    • valamint a babakocsihoz tartozó „4”-es adapterek rögzítése a babakocsi hátsókerekeinél lévő csatlakozási pontokon és a másik adapter-keret ráhelyezése ezekre.

Tudnivalók a Fully adapterekről:

A Fully babakocsihoz gyárilag tartozó adapterek:

„1”-es adapterek:  egy darab Fully ülőrész (illetve mózessé alakított ülőrész) vagy egy darab gyerekülés-adapter-keret csatlakozását teszi lehetővé a Fully babakocsi-vázon. A Fully ülőrész pozícionálható a szülő felé néző irányba vagy a külvilág felé néző irányba.

A Fully Twin iker-testvér kocsihoz, valamint külön megvehető Fully második ülőrész gyári tartozék adapterei:

„2”-es és "3-as" adapterek: A második Fully ülőrész csak a „2”-es és „3”-as adapterekkel szerelhető rá a babakocsi-vázra (az „1”-es adapterrel nem). A "2” jelzéssel ellátott adapterek csak a babakocsi első lábrészén használhatók, míg a „3”-as jelzésű adapterek csak a hátsó lábaknál, attól függően, hogy a második ülőrészt hova szereljük fel.

„4”-es adapterek: egy darab második Fully ülőrész (akár mózessé alakítva) vagy egy darab Chicco Keyfit gyerekülés-adapter-keret szerelhető fel a Fully babakocsi-váz hátsó lábaira lentre a hátsókerék feletti részre.

Mikor kell KeyFit adapter-keretet külön vásárolni?

Csak akkor kell egy vagy kettő adapter-keretet vásárolni, ha a Fully babakocsi-vázra rá szeretnénk tenni egy vagy két Chicco KeyFit gyerekülést is. 

A babakocsihoz vagy a második Fully ülőrészhez gyárilag tartozó adapterek ugyanis csak az ülőrészek vázra szereléséhez használhatók, valamint arra, hogy azokra rátegyük a gyerekülés-adapter-keretet. Ha egy gyerekülést teszünk a babakocsi-vázra, akkor eldönthetjük azt is, hogy a gyerekülés a tolókar alatt legyen lent vagy fent legyen. Minden esetben a megfelelő adaptert kell előbb felszerelni a babakocsira a megfelelő helyre, majd arra tenni rá az adapter-keretet.

 

 

 

Termékjellemzők

Az adapter-keret csak a Chicco Fully babakocsival együtt használható.

Az adapter-keret kizárólag a Chicco KeyFit gyereküléssel kompatibilis.

Kiszerelés: 1 db

Súly: 0 kg

Csomagolási méret: 0 x 0 x 0 cm

Csomagolási súly: 0 kg

Származási hely: Európai Unió

Biztonság

Használat előtt ellenőrizze, hogy az adapter-keret megfelelően van-e rögzítve a Chicco Fully vagy Fully Twin babakocsi-vázra.

Kapcsolódó termékek

0h+
ch0607906420
Chicco KeyFit 0-13 kg - Night
52 990 Ft
Raktáron
0h+
ch0007900360
Chicco Fully Twin
189 990 Ft
Raktáron
0h+
ch0007900385
Chicco Fully Twin
189 990 Ft
Nincs raktáron
0h+
ch0707900364
Chicco Fully Twin
174 990 Ft
Nincs raktáron
0h+
ch0007900260
Chicco Fully
134 990 Ft
Raktáron
0h+
ch0007900285
Chicco Fully
134 990 Ft
Raktáron