0h+ Chicco

Bag in Bag

kismama-válltáska Pure Black szín

Termék kód: ch0407946831

29 990 Ft

Raktáron

Bag in Bag Chicco Bag in Bag Chicco Bag in Bag Chicco Bag in Bag Chicco Bag in Bag Chicco Bag in Bag Chicco Bag in Bag

Táska a táskában!

TARTOZÉKOK: kétfüles nagytáska, kivehető belső laptáska vállövvel és kivehető pelenkázólappal, hőtartós cipzáras üvegtartó.

A két táska külön-külön is használható. A Bag in Bag táska rendelkezik egy hőtartó boksszal is. Mindkét táska hosszútávon át használható. A kismamás, kisbabás időszakon túl normál női táskaként. Terhelhetősége: max. 2-3 kg/táska a javasolt súly.

NAGYTÁSKA: belül 3 nagy zsebbel ellátott, az egyik cipzározható. Nagy belső tárolótere van, ahol a cipzáras hőtartós üvegtartó boksz is jól elfér. Babakocsira akasztható, a nagytáska két végén található patentos horgok segítségével. Ez a táska kézben és nagy fülei által akár még vállon is hordható.

LAPTÁSKA: pelenkázólappá alakítható, a két oldalsó cipzárakat kioldva és szétnyitva a táskát. Ha már nincs szükség a pelenkázólapra, akkor a belső tépőzárak kioldásával teljesen kivehető a pelenkázólap és a laptáska tovább használható. Ez a táska egy darab cipzározható nagy belső zsebbel rendelkezik. Ez a táska válltáskának készült.

Szín: Pure Black fekete

Ez a táska csak egy színben kapható.

 

Termékjellemzők

Tisztítás: Kézzel mossa. Ne vasalja. Szárítógépbe ne tegye. Ne fehérítse. Vegyileg ne tisztítsa.

Anyagösszetétel: Nagytáska: külső anyag 70% poliészter, 30% pamut, a bevonata 100% poliuretán. Belső huzat: 100% poliészter. Üvegtartó boksz: külső 100% poliészter, belső 100% polietilén. Laptáska: külső anyag 70% poliészter, 30% pamut, a bevonata 100% poliuretán. Pelenká

Kiszerelés: 1 db

Súly: 0.8 kg

Csomagolási méret: 41 x 12 x 30 cm

Csomagolási súly: 1 kg

Származási hely: Magyarország

Biztonság

Ne terhelje túl a táskákat, max. 2-3 kg/táska a javasolt teher.

Kapcsolódó termékek

0h+
ch0007942085
0h+
ch0407942079