0h+ Chicco

NaturallyMe elektromos mellszívó

otthonra és útközben

Termék kód: ch0091990

43 490 Ft
Pillanatnyilag nincs raktáron.
NaturallyMe elektromos mellszívó NaturallyMe elektromos mellszívó Chicco elektromos mellszívó cumisüvege

Elektromos árammal, valamint alkáli elemekkel is működtethető! Elemes működés esetén 2 db AA típusú 1,5V alkáli elem szükséges, melyet külön kell megvásárolni. 

A Chicco elektromos mellszívó egy II/a osztályba tartozó orvostechnikai eszköz.

Termék tartalma:

  • NaturallyMe elektromos mellszívó
  • NaturalFeeling 150ml cumisüveg szilikon 0hó+ etetőcumival
  • zárókupak tejtároláshoz (hűtőben vagy fagyasztóban)

MELLSZÍVÓ MŰKÖDÉSE: A készülék mindig stimuláló ciklust kezd el először, hogy a tejmegindulást serkentse. Kb. 2 perc stimulálás után a készülék automatikusan átkapcsol tejleszívás ciklusra.

A stimulálási ciklus bármikor megszakítható és át lehet térni a tejleszívási ciklusra. Ha szükséges, ismételje meg a stimulálási ciklust.

A stimulálás/tejleszívás erőssége 10 fokozatban szabályozható. Ha a stimulálás/tejleszívás erősségének szabályozása közben fájdalmat vagy kényelmetlenséget érez, akkor csökkentse az erősségi fokozatot.

Fejhet váltakozva is a két mellből, ha úgy hatékonyabbnak és gyorsabban kivitelezhetőnek érzi a fejést.

HASZNOS TUDNI: A legtöbb nőnek kevés vagy közepes mennyiségű maradványtej fejhető le a szoptatás után, ami nem baj. A lényeg ugyanis az, hogy a szervezet annyi tejet termeljen, amennyire a csecsemőtápláláshoz szükség van. A szoptatás utáni fejés lényege nem az, hogy a tejtárolót telefejje az édesanya, hanem hogy a tejcsatornákból a pangó anyatejet lefejje, hogy az ne okozzon emlőgyulladást.

Használja a mellszívót a tej kifejésére szoptatás után, az emlőben a tejcsatornákban pangó maradvány anyatej eltávolítása céljából, az emlőgyulladás megakadályozása végett.

A mellszívó használata akkor is javasolt az anyatej lefejésére, amikor a bimbón hajszálrepedések keletkeznek a bőr felázása miatt, és a közvetlenül mellből történő táplálás fájdalmassá válhat, és emiatt a szoptatás akadályozott.

Ha kezd elmaradni, pangani az anyatej, de az édesanya szeretné ezt a folyamatot visszafordítani; vagy dolgozni jár, és nem tud mindig szoptatni; vagy esetleg már teljesen megállt az anyatej képződése, akkor a szoptatási időkben (napi 4-6-szor) történő mellszívós stimulálással (mellenként kb 7-7 percig) az anyatej termelődése bizonyos esetekben újraindítható, az anyatej termelődése normálizálható. Ilyen esetekben mindig kérje ki a védőnő és orvosa tanácsát.

A baktériumok elszaporodását leginkább így akadályozhatja meg:

  • a lefejt tejjel azonnal megeteti gyermekét, miután a tejet a készülékkel lefejte,
  • azonnal tejtárolóba önti és eltárolja a hűtőben max. 48 órára 4°C-on, vagy a fagyasztóban max. 3 hónapra, -18°C-on.

Vásárlói vélemény:

„Én az előző gyerekem születésénél egy másik elektromos mellszívót használtam és azt mondták az a legjobb, sok kórházban ezt ajánlották a kismamáknak. Én is meg voltam vele elégedve. Ám amikor a második kisfiam is megszületett, kaptam egy Chicco mellszívót ajándékba Édesanyámtól és meglepetten tapasztaltam, hogy sokkal sikeresebb és kellemesebb lefejni vele a tejem. Ugyanannyi idő használatával kétszer olyan hatékony volt a Chicco terméke. A szilikon betét miatt  kényelmesebb érzés. Egyszerű a fogása és esztétikusabb is.”  /G. Réka, Budapest/

Termékjellemzők

Patikapénztárra elszámolható gyógyászati segédeszköz.

TISZTÍTÁS: Minden használat után azonnal tisztítsa meg a mellszívó készüléket a használati utasítás szerint.

Szabvány: CE0068 - 93/42/EU, 2012/19/EU

Kiszerelés: 1 db

Súly: 0.981 kg

Csomagolási méret: 30,500 x 9,500 x 24 cm

Csomagolási súly: 1.09 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Biztonság

FOLYAMATOS HASZNÁLAT: A készülék egyfolytában maximum 30 percig használható, ezután legalább 30 percre ki kell kapcsolni a készüléket.

Amennyiben 30 percnél tovább használja egyfolytában, a készülék automata kikapcsolója ki fogja kapcsolni a 40.percnél.

Ebben a termékben ne használjon újratölthető elemeket!