6h+ Chicco

Szekrényajtó zár U-alakú hurkos

biztonság otthon

Termék kód: ch000589

1 590 Ft
1 190 Ft

Raktáron

Szekrényajtó zár U-alakú hurkos

Fogantyúval vagy gombbal ellátott szekrényajtóra használható zár.

Segítségével a szekrény ajtaját lezárhatjuk, a gyermek nem tudja nyitogatni azt.

HASZNÁLAT: A zár két oldalán lévő nyomógomb segítségével tudjuk a zárat nyitni-csukni. A nyomógomb benyomása után az U-alakú hajlított rúd kihúzható, hogy aztán a szekrény fogantyújára tehessük, majd visszatoljuk a hajlított rúdra a levett nyomógombos részt.

9 hónapos kor felett, amikor már nemcsak mászni tudnak, hanem a gyermekek felfedezik a kezükkel a finom fogásokat és ujjaik használatát, különösen kedvelt szórakozásuk a tárgyak ide-oda pakolgatása, mozgatása. Mivel mindenben utánozzák a felnőtteket, és a szekrények nyitogatása, tárgyak előkerülése különösen izgalmas dolognak ígérkezik, ezért nagy előszeretettel pakolják ki újra és újra a szekrények (leginkább a felnőttek által is gyakran használt szekrények) tartalmát.

Később, 3 éves kor felett, játékos formában még hasznos is lehet, ha a gyermek besegít a szekrény kipakolásában, pl. takarítás, téli-nyári ruhaváltás végett - persze felnőtt felügyelete mellett -, mert a háztartási munkálatokra is megtaníthatjuk közben. De 2-3 éves kor alatt inkább kerüljük el ezeket a veszélyhelyzeteket, nehogy a gyermek magában vagy a tárgyakban kárt tegyen.

Termékjellemzők

Kiszerelés: 1 db

Méret: 26x2x11 cm

Súly: 0.04 kg

Csomagolási méret: 11 x 2 x 26 cm

Csomagolási súly: 0.06 kg

Származási hely: Kínai Népköztársaság

Kapcsolódó termékek

6h+
ch06408230
6h+
ch060806
Chicco Biztonsági sarokvédő 4 db
1 990 Ft
1 290 Ft
Raktáron