0h+ Nuby

Lanolinos Bimbóápoló krém 60g

Termék kód: t81060eucs12

1 490 Ft
990 Ft
Pillanatnyilag nincs raktáron.
Lanolinos Bimbóápoló krém 60g

Nuby All Natural Lanolinos Bimbóápoló krém, mely ultra tiszta lanolinnal készült. A mama és a baba igényeinek figyelembe vételével készült.

A Nuby Lanolinos bimbóápoló krém kiválóan hidratálja és tisztítja a szoptatáskor érintett bőrfelületet. A hozzáadott Citroganix összetevőkkel a Nuby Lanolinos bimbóápoló krém ápolja a repedezett és fájó bőrt. Biztonságos használat a szoptatás mindennapjaiban.

A Citroganix növényi összetevők szabadalommal védett egyedülálló keveréke. Parabén mentes. Vanília illatú.

HASZNÁLAT: A szoptatások között vigyen fel a bőrre egy kis mennyiséget a Nuby Lanolinos bimbóápoló krémből a mellbimbó teljes területére a bimbó környékének ápolására. A szoptatások után mindig kenje be a bőrt, ha szükségét érzi, hogy megelőzze a fájó, égető érzést, és a bőr további repedezését. A Nuby Lanolinos bimbóápoló krémet naponta olyan gyakran használhatja, ahányszor szükségét érzi. Szoptatás előtt a bimbót tisztítsa meg tiszta vízzel vagy törlőkendővel, szappant ne használjon.

 

Termékjellemzők

Tárolási hőmérséklet: 10° és 27 °C között (50° és 80 °F).

Anyagösszetétel: Medikális tisztaságú Lanolin, antioxidáns Bioflavoidok, vízmegkötő Glycerin, gombaölő Kaprilsav, hámlasztó Tejsav

Kiszerelés: 1 db

Méret: 0x0x0 cm

Súly: 0.06 kg

Csomagolási méret: 0 x 0 x 0 cm

Csomagolási súly: 0.092 kg

Származási hely: Magyarország