0h+ Chicco

PISTON inhalátor elektromos

Termék kód: ch0038460

19 990 Ft
Pillanatnyilag nincs raktáron.
PISTON inhalátor elektromos

Asthma, krupp, gyakori hörgőcsulladások, köhögőrohamok. Sok kisgyerekes családot érintő probléma. 

A Chicco Piston inhalátor légúti betegségek, panaszok kezeléséhez, a légzés könnyítésére, köhögés enyhítésére készült, gyógyászati segédeszköz. A készülékkel porlasztott oldat mélyen a tüdőbe történő belélegzés által gyógyít vagy enyhíti a panaszokat.

A Chicco márka gyártója, az Artsana Spa saját gyógyászati segédeszköz gyárral is rendelkezik, ez a Piston inhalátor is ott készül, gyártói szabadalommal védett Sidestream® porlasztófejjel, mely gyorsabban porlaszt és hatékonyabban 5 mikron méret alá, mint sok hagyományos készülék.

Ez a légterápiás eszköz alkalmas gyulladt felső légutak (megfázás, eldugult orr) és alsó légutak (hörgők és tüdő) kezelésére.

Használat:

1/ A készülék megfelelő részébe kis mennyiségű oldatot kell önteni, ami lehet gyógyszertárban kapható Salvus-víz, tisztított víz vagy az orvos által felírt gyógyszeres oldat. 

2/ Kiválasztjuk a gyermek vagy felnőtt számára megfelelőbb inhalálást segítő eszközt (maszk, orrkanül, szájcsutora), hozzácsatlakoztatjuk a szilikon csőhöz és a ezáltal az elektromos készülékhez, majd az eszközt a paciensre helyezzük.

3/ Bekapcsoljuk a készüléket, és az inhalálás addig tart, amíg az oldat elfogy, kb. 5-10 perc.

TERMÉK TARTALMA: Elektromos készülék hálózati kábellel, Sidestream® porlasztó fej, gyerekmaszk, felnőtt maszk, szájcsutora, orrkanül, szilikon cső.

Ajánlott életkor: amikortól a gyermek képes a felnőttről utánozva eltanulni az inhalálást (kb. 2 éves kor). Felnőtt számára is használható, mivel felnőtt maszk is tartozik hozzá.

A Sidestream® PORLASZTÓFEJ meggyorsítja a gyógyszer felvételi és porlasztási idejét, mivel benne felgyorsul a porlasztott részecskék áramlása. Ez a technológia a gyermekek számára gyorsabb és praktikusabb terápiát tesz lehetővé. 

Sidestream® technológia: gyártói szabadalommal védett. A speciális Sidestream® porlasztófej a gyógyszert olyan apró részecskékké alakítja át, mely közvetlenül a légzőszervbe juttatja a porlasztott gyógyszert. Nagyszámú 5 micronnál kisebb porlasztott részecskét állít elő, melyek a legmélyebb légutakba is eljutnak. A Sidestream® porlasztófejnek köszönhetően rövidebb a porlasztási idő, így a kezelési idő is, és kevesebb a felhasználatlan porlasztott gyógyszer mennyisége is.

Fontos: A szoba párásítására a porlasztó-inhalátor készülékek nem alkalmasak. A szoba megfelelő páratartalma azonban sokat segíthet a köhögőrohamok enyhítésében. Légúti betegek azonban a szoba párásítására melegpárásítót ne használjanak, inkább válasszák a hidegpárásítót. 

Termékjellemzők

Tárolás: -10°C és +55°C között.

Páratartalom: 15-85% között.

Teljesítmény: 230V - 50Hz, 130VA.

Gyártás helye: Olaszország 

Szabvány: CE0068

Kiszerelés: 1 db

Méret: 20x16x14 cm

Súly: 1.3 kg

Csomagolási méret: 20 x 16 x 14 cm

Csomagolási súly: 1.5 kg

Származási hely: Olaszország

Biztonság

FIGYELEM: A termék felnőtt felügyelete mellett használandó. A termék nem játékszer. Háztartási hulladékba ne tegye, vigye elektromos hulladék gyűjtőhelyre. 20 perc folyamatos működés után kapcsolja ki 40 percre a túlmelegedés elkerülése végett.

Kapcsolódó termékek